Hvordan vokse øyenbrynene hjemme?

0

I de siste årene har spesiell oppmerksomhet blitt betalt til øyenbrynene. Og hvis tidligere i mote var mer subtil, men nå har alle jentene en tendens til å vokse sin naturlige form og tykkelse. Det virker som akkurat nok til å slutte å plukke dem ut, men ikke alltid alt er så enkelt. Så følg vårt råd og resultatet vil ikke vare lenge.

Voksende øyenbryn: grunnleggende regler

På de vakre, brede øyenbrynene drømmer nå om mange jenter. Ofte kan de vokse bare noen få måneder. Men dette kan bare oppnås ved å følge de grunnleggende reglene.

Pincet ansvarsfraskrivelse

Kanskje den første regelen forsømt av mange jenter er den komplette avvisningen av pinsett. Du kan til og med kaste den bort eller gi den til noen. Husk at hårene vil vokse hvis de ikke plukkes ut i minst en måned, og helst to.

Selvfølgelig kan det være ganske vanskelig å kontrollere når øyenbrynene begynner å vokse. Men tro meg, resultatet er virkelig verdt det.

Hvis kantene ser veldig ryddig ut, anbefaler vi at du besøker mesteren, hvem vil velge den beste formen for deg.Men vær sikker på å merke seg at du er i ferd med å vokse. Deretter, under korreksjonen, vil de vise deg hva du skal se etter og hvilke hår å bli kvitt for ikke å ødelegge formen.

Riktig vask og rensing

Når du bruker forskjellige kosmetikk hver dag, er det svært viktig å ta vare på riktig rensing av huden. Selvfølgelig, vær sikker på å bruke mycelial vann og skum for å fjerne sminke rester. Vær oppmerksom på huden under øyenbrynene, fordi den også må rengjøres.

Vi anbefaler også at du besøker en skjønnhetspleie som velger midler basert på tilstanden til huden din. For eksempel kan noen trenge peeller med syrer, mens andre bare trenger å bytte krem. Alt dette vil ikke bare lede huden til en mer velpleid tilstand, men også bidra til veksten av øyenbrynene.

Hvis ønskelig, etter fjerning av sminke, kan du bruke olje på øyenbrynene med en bomullspinne. Men samtidig er det svært viktig å forsiktig fjerne resterende olje om morgenen slik at porene ikke tetter opp.

Regelmessig massasje

Mange er overrasket over det faktum at for vekst av øyenbryn må du regelmessig gjøre en massasje. Det er best å gjenta denne prosedyren minst tre ganger i uka. Takket være dette vil hårene bli sterkere.

For å gjøre prosedyren så effektiv som mulig, ta en tannbørste eller øyenbrynkam og legg det bokstavelig talt en dråpe ricinus eller burdock olje. Masser øyenbrynene i flere minutter med milde sirkulære bevegelser. Deretter kan du massere dem med fingrene litt, slik at hårene er mer mettede.

Kombinere øyenbrynene

Hver dag er det nødvendig å kamme ikke bare hår, men også øyenbryn. På grunn av denne effekten kan du enkelt gi blodstrøm til pærene, noe som vil stimulere veksten.

Forresten, noen mestere anbefaler til og med å bruke balsam eller balsam på dem. På grunn av dette vil de bli mykere.

Riktig ernæring

Sikkert vet du at tilstanden til håret og huden er en refleksjon av tilstanden til vår helse. Derfor, hvis du oppdager at øyenbrynene eller håret ditt har tynnet, så er dette en anledning til å tenke på emnet ernæring. For strenge dietter eller hyppig bruk av søtt, fastmat er et tabu for de som bryr seg om deres helse.

I dietten må du være kjøtt, fisk, frokostblanding, samt friske grønnsaker og frukt. Hvert produkt har en annen gruppe av fordelaktige vitaminer, så sørg for det hyppige inntaket.

vitaminer

I høst-vinterperioden lider mange jenter av sprø negler, samt alvorlig hårtap og øyenbryn. Dette skyldes ofte mangel på vitaminer i kroppen. I dette tilfellet kan du ta litt tid spesialdesignede vitaminer for hår, hud og negler. De inneholder kalsium, noe som har stor effekt på dem. Men før du kjøper dem, anbefaler vi fortsatt at du sender et sett med tester og konsulterer legen din.

Øyenbryn vekstprodukter

Det moderne markedet tilbyr mange forskjellige midler for økningen av øyenbrynene. Samtidig er det ikke bare budsjett, men også svært dyre som ikke alle har råd til. Det er verdt å merke seg at slike utgifter ikke alltid er berettiget. Siden hårveksten kan gjenopprettes selv ved enkle folkemidlene.

Castor og burdock oljer er mest populære. Du kan også legge til en liten kokosnøtt til dem for å gjøre hårene litt mykere og mer følsomme. Du kan blande dem umiddelbart før du bruker eller kjøper en spesiell flaske og forbereder deg på forhånd. Etter grundig rensing og vask, bruk en blanding av oljer på øyenbrynene med en bomullspinne.

Du kan også bruke andre naturlige oljer som har ekstra egenskaper. For eksempel er ferskenfrøolje veldig populær. Dette er ikke overraskende fordi det ikke bare styrker hårene og bidrar til veksten, men gir dem også en mørkere nyanse.

De som ikke lider av mangel på tid, kan eksperimentere og lage en spesiell avkok for vekst av øyenbrynene på grunnlag av kamille. Påfør den med en bomullspinne flere ganger om dagen.I motsetning til oljer, tetter det ikke porene.

Selvfølgelig, hvis du ikke vil gjøre hjemmemedisiner, så kan du finne ganske mange analoger blant kjente pleie merker. Disse er forskjellige serum, kadaver og andre midler som akselererer veksten av øyenbrynene.

Ofte inneholder de forskjellige mineraler, vitaminer og til og med kosttilskudd. Derfor, før du bruker, må du lese instruksjonene og ta hensyn til avsnittet med kontraindikasjoner. Tross alt, hvis du bruker verktøyet i store mengder eller bare feil, kan dette føre til triste konsekvenser.

Å finne det rette verktøyet for å vokse øyenbrynene er ikke vanskelig. Men ikke glem at mye avhenger av ernæring og moral. Så ta vare på deg selv, bruk de ovennevnte tipsene, og resultatet vises snart.

Og hva bruker du for vekst av øyenbryn?

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her