Glatte overganger og kontraster i gradient manikyr

0

En av de mest populære typene av dekorativ manikyr i flere årstider er gradientteknikken eller ombre. Glatte overganger og harmoniske fargekombinasjoner gjør manikyret utrolig spektakulært og originalt. Damer av hvilken som helst alder velger denne teknikken for seg selv, da den riktig valgte kombinasjonen av nyanser gir muligheten til å legge inn en slik manikyr i enhver stil og enhver situasjon.

Gradient gel polsk manikyr med pensel eller svamp

Ved første øyekast kan opprettelsen av et slikt neglestykke virke komplisert. Men faktisk, ved hjelp av enkle enheter og ukomplisert teknologi, kan du gi hendene et unikt utseende. Valget er ikke avhengig av lengden på neglene - teknikken ser like bra ut på både korte og langstrakte nagelplater.

Det er tre hovedtyper av gradientopprettelse. Den første krever:

  • to eller flere nyanser av lakk;
  • et lite stykke svamp;
  • topcoat;
  • neglelakk fjerner;
  • bomullspinne;
  • krem.

Ved hjelp av krem ​​blir huden rundt neglen behandlet.Dette er gjort slik at det er enkelt å fjerne overflødig lakk som har gått utover kantene på negleplaten. Utvalgte lakker i en bestemt rekkefølge er påført direkte på svampen. Etter det blir det forsiktig trykket på spiken på prinsippet om utskrift. Lakken forblir på overflaten av platen, og danner glatte overganger fra en farge til en annen. Hvis du forverker hvit lakk og la den tørke, vil mønsteret på neglene vise seg lysere.

Ved hjelp av en bomullspinne dyppet i neglelakkfjerner, fjern overflødig materiale rundt kantene. Etter tørking er det lyse belegget festet med et gjennomsiktig gjennomsiktig lag. Det skal huskes at jo mindre svampens porer, jo jevnere overgangene mellom toner.

For det andre alternativet trenger du samme sett med verktøy, så vel som en nål eller en tannpirke. I dette tilfellet blir lakkene ferdigblandet på en blank overflate ved hjelp av en nål, og først etterpå samles de på en svamp. Denne metoden lar deg motstå jevnere overganger. I dette tilfellet er det viktig å klart opprettholde fargesekvensen, bland dem bare ved grensene.

Den tredje metoden antyder bruk av en pensel i stedet for en svamp. Det krever en spesiell dyktighet, så forsiktig og forsiktig blur grensen er veldig vanskelig. Det første lakklaget påføres neglen separat. Etter at det er helt tørt, er en del av negleplaten dekket med en ny nyanse, og uten å vente på at den skal tørke, slør grensen med myke bevegelser. For at dette alternativet skal kunne gi et tilfredsstillende resultat, må du være tålmodig og få erfaring.

Etter arbeidet som er gjort i noen av alternativene, må du dekke neglene med et etterbehandlingsjakke. Du må også være oppmerksom på at gradienten ikke er i stand til å justere spikens form og gjemme feilen. Derfor må du først holde en øye med hygienisk manikyr, rengjør overflaten mot overflødig hud og smuss. Bare i dette tilfellet kan du oppnå ønsket effekt.

Kombinasjonen av farger i en gradient manikyr

Siden kjernen i ombreen er i en jevn fargeendring, er det nødvendig å skape effekten av en faset lysning eller formørking av den valgte fargen eller en overgang fra en farge til en annen. Toner kan være nær hverandre i rekkevidde eller være helt forskjellige, men samtidig kombinert i harmoni.

Blant de mest populære fargene i gradienten er hvit, og blir jevnt til en naturlig farge. Det er litt som en fransk og har alle de samme egenskapene:

  • eleganse;
  • ryddighet;
  • grooming;
  • allsidighet.

Det motsatte av en delikat hvit ombre var en dristig kombinasjon av svart og skarlet i en enkelt gradient manikyr. Dette alternativet tiltrekker seg oppmerksomhet og lar deg velge flere dristige bilder for enhver passende anledning. Grense kombinasjonen av hvitt og svart vil tillate deg å se strengt, stilig og elegant, til tross for den lyse kontrast.

Enhver kombinasjon med rødt vil virke fengende. Men pastell nyanser kan noe muffle aktiviteten av rødt. Disse kan være toner fra en skala eller nyanser som er fundamentalt forskjellige fra rødt: gul, blå, blek grønn, lilla. Lys gul, oransje, dype nyanser av blått og grønt, lilla, vil støtte aktiviteten og vitaliteten til rødt. Slike kombinasjoner brukes best om sommeren eller for offentliggjøring i kombinasjon med et passende antrekk.

Nyanser av rosa ser alltid mer delikat ut. Et bilde med en slik manikyr vil gi bildet mer femininitet og ømhet. Dette er en av sommergradientene, men for å øke stemningen er det ganske akseptabelt i kuldeperioden. Blant sommerfargene er det en regnbue-gradient og alle nyanser som dupliserer farger på havet, himmelen, solen og farger.

Gradient manikyr tillater bruk av gnist. Videre kan det bestå av både glans og klar lakk. Den enkleste måten å lage en strålende ombre er å påføre et grunnlag, hvoretter neglen er delvis dekket med et tykt lag av glitter. Grensen mellom lagene er sløret med en pensel. Også, en glimmer eller glitter kan dekkes med en klar farget ombre.

Fransk pluss gradient

Kombinasjonen av to teknikker for å skape en dekorativ manikyr: ombre og fransk ser veldig stilig og elegant ut. Som et alternativ kan det være en måne manikyr i kombinasjon med en gradient. Ser attraktive klassiske hvite regrown del i kombinasjon med farget ombre. Det er bedre å velge en gradient av pastell nyanser. Hvis den gjengede delen eller brønnen på undersiden av platen er lysere, men ombreken selv kan også være lysere.

Noen av disse alternativene kan dekkes med paljetter eller gniddes. Deler som er karakteristiske for fransk kan også skiller seg ut med en glimmer eller et tørt, skinnende pulver.

Graden på neglene eller ombre er en universell teknikk for å dekorere negleplaten. Med all enkelhet av spektakulæritet, beundrer man resultatet. Allsidigheten og elegansen til en slik manikyr gjør det til et utmerket alternativ for enhver anledning. Og muligheten til å bruke flere materialer og teknologi gjør mange av disse arbeidene et kunstverk.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her