Resten aktiv er uløselig forbundet med åndelig hvile. For å gjøre dette, er det mange måter. En av dem leser bøker. Det er derfor, når de går på ferie, velger folk ofte nøye arbeid som de vil lese på en tur. Listen over sjangere og forfattere er bred. Vi har forsøkt å forenkle søkeoppgaven og tilby å bli kjent med et interessant utvalg av bøker for å lese på ferie.

"11/22/63" Stephen King

De fleste av Stephen Kings bøker er flotte lesefiksjon. Bare en var inkludert i vår vurdering: fantastisk og moderat skremmende. Tomten utfolder seg rundt en av de høyeste tragediene i USA i det 20. århundre. Dette handler om drapet på John F. Kennedy. Saken er ennå ikke løst. Men hva kan gjøres hvis du skulle gå den dagen nå? Kan du redde presidenten og slå historien annerledes? Dette er å bli funnet av professoren, som har fått tilgang til den midlertidige portalen. Boken frigir ikke leseren til den siste siden, og holder intrigen.

"Tre i en båt, ikke teller hunder" Jerome K. Jerome

Denne humoristiske historien erobret hele verden med letthet og klarhet. Boken slapper virkelig av hjernen og gir et godt humør. Skjermversjonene av arbeidet var til og med i Russland, hvor en av hovedrolleene ble spilt av Andrei Mironov selv - en anerkjent mester i komedispillet. Til tross for arbeidets ærverdige alder, fortsetter vitser fra den til denne dagen.

Plottet forteller om tre venner som, ut av kjedsomhet, gikk på tur langs Themsen og tok med seg hunden Montmorency. En rekke søte, latterlige og morsomme misforståelser skjer med dem, som Jerome K. Jerome beskriver med humor.

"Moby Dick eller White Whale" Herman Melville

Skoleminner knytter lesningen av denne boken med behovet. Men hva er verdt å lese dette flotte arbeidet på ferie på ferie. De nye inntrykkene fra "Moby Dick" er påfallende forskjellig fra barna, da studien av romanen fant sted "under lash".

Amerikanske sjømannen Ishmael snakker om en av kryssene på hvalskipet Pecode. Kapteinen på skipet ønsker å hevne seg på en stor hvallegendag som drepte mange sjømenn. Kaptein Ahab lover en belønning til den første til å merke det store dyret. Tre dager med jakten og tre ganger hvalen forlater harpunen. Utfallet av historien er uforutsigbar. Trenger å fullføre boken til slutten.

"Lavender Room" Nina Gheorghe

Hennes førsteklasses psykolog Nina Gheorghe skrev sin roman i sin egen stil. Hun er dypt oppmerksom på menneskets sjel og bygger beskrivelser av hennes karakterer slik at det snart ser ut til at du har kjent dem i mange år. "Lavendelrom" forteller ikke om de klassiske romantiske tegnene. Folk fra denne historien er vanlige. Bare på et tidspunkt i livet mistet de seg. De demonstrerer enkle kvaliteter: fornærmelse, sinne, frykt, fortvilelse, skam. Hovedpersonen Jean Egare fra de første linjene er sympatisk. Han er en slags litterær farmasøyt som foreskriver bøker for mentalt syke mennesker for å helbrede sine psykologiske sår. Alt dette skjer på bakgrunn av landskapet i Provence. Boken gir fred - akkurat det du trenger på ferie.

"Endgame Maccabreus" Cyril Bonfioli

Bokens helt - den cyniske og snob Charlie McCabrey - har en fantastisk evne til å komme inn i alle slags problemer. Hans kriminelle makter la merke til alle de akutte situasjonene i heltenes liv. Tomten utfolder seg mot bakgrunnen av ondskapsfull og pretensiøs London med sine auksjoner og gallerier, smuglingssyndikater og politiske intriger.

McCabrey satte seg ut av landet et svært sjeldent bilde, samt farlig informasjon om en høytstående person. Dette må være en flukt ikke bare fra ubegrensede hemmelige tjenester, men også fra kriminelle elementer. Charlie McCabrey er profesjonell på sitt felt. Han er sjarmerende og samtidig umoralsk. Han føler seg ganske komfortabel blant de generelle nedgangene og debauchery.

"Oktober Country" Ray Bradbury

Spesifikasjonene til romanen Ray Bradbury i en kombinasjon av detektivhistorier med grusomheter. I boken av 19 historier, hvorfra det er bedre å nekte folk med en ustabil psyke. Temaer av historier er varierte: fra skole kjærlighet til døden.

"The House of Lost Dreams" av Graham Joyce

Boken handler om sjangeren av magisk realisme. En liten gresk øy med sine skarlagede solnedganger og varmt surf er det mest romantiske stedet. Et ungt par føler dette og er lykkelig hvert minutt. Men plutselig begynner merkelige hendelser med dem. Det ser ut til at øya har en samtale med unge engelskmenn. Han forteller dem historien sin samtidig som han ser på moderne hemmeligheter. Paradismalerier i design av magisk realisme gjør historien morsom å lese.

"Tilfeldig jobb" av Jaon Rowling

Etter "Harry Potter" er dette første forfatterskapets roman. Han ble ventet av alle fans av talent Rowling. En stor mengde arbeid kompenseres av forenkling av stavelsen. Historien forteller om livet og vanene til innbyggerne i en liten by i England. Som vanlig er mørke ubehagelige hemmeligheter hos innbyggerne i husene skjult bak de ideelle fasadene. Konflikter oppstår ved hver tur.De skandaler alt: tenåringer blant seg selv, den yngre generasjonen med voksne, ektefeller og hele familier med naboer. Bokens slutt vil ikke være den vanlige, alle lykkelige slutten.

"The Call of the Cuckoo" av Robert Galbraith

Denne novellen var debuten til forfatteren, noe som førte til et virkelig opprør rundt ham. Han markerte begynnelsen på en rekke bøker om detektiv Cormoran Strike med en kompleks karakter og et spesielt utseende. Samtidig er genialet av en detektivs faglige ferdigheter utvilsomt.

Bokens intriger er ikke i selve plottet. Robert Galbret er et pseudonym. Faktisk er The Call of the Cuckoo skrevet av den beryktede JK Rowling. Kanskje med denne avgjørelsen vil forfatteren understreke den grunnleggende forskjellen mellom hennes tidlige romaner og den nye serien med en detektivforskjell.

"The Last Romantic" av Elizabeth Gilbert

Denne boken tilhører genren av biografier. Hun vil fortelle om den nåværende, virkelige personen Eustace Conway, som løp bort fra foreldrene sine og bosatte sig i en wigwam. Han jaktet på mat og fullstendig forlatt fordelene ved sivilisasjonen. Han bestemte seg for å skape et leirreservat, hvor alle som er trøtt fra kjas og mas kan føle seg som en villig. På den ene siden tjener forfatterens biografiske bok som en håndbok om psykologi. I arbeidet vil leseren kunne møte barnas komplekser og skader, heltenes manglende evne til å bygge relasjoner med andre, fanatisme og andre øyeblikk som karakteriserer Eustace personlighet.

10 beste bøker for kvinner

Blant bøkene for kvinner som kan leses på ferie i TOP var følgende:

  • "Adresser av kjærlighet" Vyacheslav Nedoshivin;
  • "Gjør barna dine vellykkede" Jim Rogers;
  • "Spis" Elena Chekalova;
  • "Brudens skip" av Jojo Moyes;
  • "Fantasier av en middelaldrende kvinne" Anatoly Toss;
  • "Dine gjerninger, kjærlighet" Javier Marias;
  • "Personlig engel" Tatiana Ustinova;
  • "Boblebadet til andres ønsker" Elena Mikhalkov;
  • "Piper Piper" er en av Mikhalkov;
  • "I samme pusten," Tatiana Ustinova.

Hver av disse bøkene har en annen spesifisitet. Uansett om du velger en underholdende detektivhistorie eller en dypt læreriktig historie, tilbyr boken fra listen glede og hjelper deg med å bruke ferien mer effektivt.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her