2018 året kommer - året for den gule jordhunden. Dette trofaste kjæledyret hjelper alle som bryr seg om sine barn, foreldre, kjære. Hun vil hjelpe til med å bygge sine egne hjem og de som tenker på å kjøpe en leilighet eller et hus i år. Dette er best gjort midt på året. Så hva kan vi forvente fra dette året?

Skorpioner, Steinbukken, Vannmannen vil få lykke til. Alt tenkt på dem er realisert, flaks vil ledsage i alt. Men fortsatt vil begynnelsen av året være vanskelig. Strekk må. Skjebnen flere ganger vil gi dem slike ekstraordinære situasjoner at de må vise hele sin karakter.

I slutten av 2017 vil Leo og Gemini forstå perspektivet på hvor og hvordan man skal bevege seg. Ta denne informasjonen seriøst, slik at du ikke går på avvei. Lytt til din intuisjon.

Kankere og jomfruer kan miste sin tillit til sine kjære på grunn av deres lidenskap for å bygge en karriere og full engasjement for arbeid. Ikke glem den hjemmekoselige, sjarmerende atmosfæren. Ikke kast huset ved foten av en karriere.

Nye perspektiver vil åpne opp for Leo og Gemini, ikke bare når det gjelder karriere, men også i personlige forhold.

Væren vil finne fred og glede fra å kommunisere med slektninger og venner, og Taurus og Fiskene vil være spesielt heldige i materialet.

2018 bidrar til ekteskap, bygge relasjoner og forbedre familieforhold for alle, og en vennlig, hjemmekoselig gul hund vil hjelpe.

Skjebnen vil stadig kaste opp skilt til Skala og Skytten, og hvis de klarer å dechiffrere dem riktig, vil de motta sin første premie ved årets slutt.

For en snill og klok gul jordhund, betyr følelser av lojalitet og kjærlighet mye, så for folk i år blir det fullt av romantikk. Den som er ensom, vil møte sin skjebne, som er i et par eller i ekteskap, vil sette pris på sin partner, og forholdet blir nært og tillitsfullt.

Væren

Generelt er dette året et godt valg for de som er klare til å starte noe nytt - endre arbeidsplassen, melde seg på en utdanningsinstitusjon, starte et prosjekt, bygge en bedrift. Saker vil bli løst, men bare hvis han klarer å mestre kompromisset, og vil ikke risikere og engasjere seg i tvilsomme eventyrprosjekter, og risikere penger. Dette gjelder også for relasjoner. Hvis Væren er tålmodig og sensitiv - vil den bli belønnet. Mulighet for å møte sin sanne kjærlighet Reise vil gi glede og kreativ inspirasjon.

I begynnelsen av året vil et nostalgisk humør trekke inn i livet en kjent kjent person med hvem gjensidig følelser vil oppstå.

Hvis du vil gifte deg, må du gjøre en innsats selv i det ideelle eksisterende forholdet. Bare din sjelefrende og så fornøyd med alt. Væren må handle, men denne oppgaven er helt under deres kontroll.

Taurus

I år med den gule hunden kommer familien ut på toppen. Vi anbefaler deg alltid å huske dine kjære, ta hensyn til dem, tilbringer kvelder og helger sammen. Styr forholdene med dem, fordi dette er din bakside.

I de første månedene av året vil et interessant tilbud fra ledelsen bli gjort til Taurus. Vi anbefaler deg ikke å gå glipp av denne sjansen, resultatet vil være så bra. Besluttsomhet og mod, samt utholdenhet, som vil tildele Gultårets år, vil bidra til å erklære seg først og fremst på jobb.

I år vil Taurus bare bade i et kjærlighetshav med fantastiske relasjoner og sympati, tiltrekke oppmerksomheten til kolleger, bekjente, medlemmer av motsatt kjønn - alle vil ønske å kommunisere med dem. Årets gave - enkel kommunikasjon og tilnærming til alle mennesker.

Gemini

Revaluering av verdier vil komme i forkant. Tvillingene vil tenke på om det var verdt alt de oppnådde i gamblingåret 2017, slik nerver og oppmerksomhet. Målrettet og vellykket 2018 vil gi en mulighet for selvopplæring og selvutvikling. Gult hund vil gi en sjanse til å ta skjebnesvangre beslutninger - for å endre yrket, starte en ny virksomhet ... Selvfølgelig, det ideelle alternativet hvis drømmen blir til jobb. Årets motto er å motta informasjon (studie, arbeid, kommunikasjon). Resultatene av verkene vil være synlige i juni-juli. 2018 vil ikke være et kjedelig øyeblikk - friske og levende inntrykk, nye interessante bekjente, underholdninger, vellykket løsning av spørsmålene til de nærmeste slektninger. Og det vil ikke presse tvillingene, selv om tiden på det er betydelig.

Råd om stjerner - få et kjæledyr i 2018.

kreft

I år 2018, vanskelig for Rakov, må de oppleve feil i studiet eller karrieren, kanskje til og med endre bosted. Men livet til representantene til dette svært lukkede skiltet har aldri vært lett, selv om de er fantastiske venner og familiemedlemmer som elsker sine barn og slektninger helhjertet. Sammen med den gule hunden vil kreps kunne klare alle tester med verdighet.

Arbeidet vil ta hele tiden, for alt annet vil det ikke bare forbli. For ikke å brenne i fagfeltet, ikke glem å engasjere seg i helse, og fremfor alt, hvile. Energi vil gi kommunikasjon med kjære nære mennesker, fordi de mangler oppmerksomheten til Rakov.

Arbeidsbelastning og liv vil ikke forhindre å møte din sjelefrende, den er forhåndsbestemt av stjernene. I år vil den gule hunden bidra til å etablere sterke vennskap som vil utvikle seg sakte og sakte. Bryllup i 2018 lover stjernene ikke, mest sannsynlig i det følgende. Men å utvikle relasjoner vil være sterk og pålitelig.

Leo

Luksuriøse løver har alltid tiltrukket seg med sin lysstyrke og skjønnhet, og i år med den gule hunden vil tiltrekke seg enda mer. Den gule hunden vil styrke sitt jerngrep, men stjernene råder dem til å begrense følelser og tenke over deres beslutninger i detalj. Selvtilliten som er inneboende i dem, kan slå seg imot dem - i første halvår kan Lions lide et tap i et uheldig og unødvendig tilfelle.

Løsningen av hverdagsspørsmål vil gå inn i bakgrunnen, Lions vil reflektere over hellige oppgaver og tenke på høye saker. Det er også bra for dem, men likevel bør man ta hensyn til presserende problemer, for å oppfylle sine kjære, og ikke bare tilfredsstille deres nysgjerrighet. I høst vil uforutsette vanskeligheter oppstå, men ved å vise selvbeherskelse og trampe på egen egoisme, vil de lett overvinne dem.

Å elske, inneboende i løver, vil gi mye trøbbel. De kommer ikke bort med alt, som før, hvis de ikke er fast bestemt på valg av andre halvdel. Ellers vil de oppleve konstant stress.

Virgo

De siste to årene for Dev har vært vanskelig og vanskelig. Å forsvare sine meninger og kamp på jobben, utmattet dem. Gul hund i 2018 vil bringe glede i den faglige, personlige sfæren, karrieren. Tiltakene som brukes vil til slutt gi de etterlengtede resultatene. I andre halvdel av året begynner en ny scene. Jomfruer vil være aktive og aktive, med hell å anvende sin faglige kunnskap i praksis. Livet kaster mange risikable situasjoner. Hvis Jomfruen bestemmer og overvinder disse vanskelighetene, vil hun få den nødvendige livserfaring og fortjente myndighet. I andre halvår må det tas hensyn til det - det kan være problemer med myndighetene og på jobben.

Arbeidsbelastning bør ikke hindre møte med en person som er bestemt for ham, som vil bli en nær venn eller sjelevenn. Men det er nødvendig å forandre noe i deg selv - dette er et indre humør. Bare slipp pessimismen iboende i Jomfruer og lær å se det beste i livet og menneskene. Vil hjelpe og endre bildet. Kjærligheten til fred, liv og deg vil umiddelbart trekke inn i det valgte eller den utvalgte.

Libra

Denne ikke-konflikten og hyggelige mennesker i Året av den gule hunden må ta en avgjørelse om kontroversielle problemer og ta sider med en av de motstridende partene, spesielt når de løser problemer med kjære. De vil være i stand til å ta en anstendig posisjon i disse konfliktene og konstruktivt avgjøre den kontroversielle situasjonen. Begynnelsen av året vil være en periode med tvil og dårlig humør, men trofaste venner vil hjelpe dem ut av denne tilstanden. Vitser og kommentarer vil bli opprørt i 2018, virker støtende. Like dårlig Libra vil reagere på handlinger av slektninger og venner. Du bør ikke motstå den naturlige strømmen av livet, gå aggressivt mot alle, bruke mye energi og nerver. Vågen skal slappe av og behandle alt med filosofisk visdom, mens du nyter livet.

Skorpionen

Ved første øyekast er de kalde og ufølsomme Scorpios faktisk milde i naturen, de er kjærlige og attraktive. Den gule hunden vil hjelpe dem til å trekke nye relasjoner og elske inn i deres liv, og ekteskap er mulig. Inherent utholdenhet og utholdenhet i å nå dette målet vil i 2018 bidra til å oppnå nye seire, for å bli enda mer vellykkede. I begynnelsen av året vil de bli overveldet av latskap - i deres tanker vil Scorpios lage planer, drømme og drømme, og kroppen vil motstå og ikke vil gjøre noe. Hvis du ikke tar din vilje i hånd, vil de i mars være helt annerledes - sløv og ukommunikativ. Stjerner anbefaler å kommunisere med folk som er trukket til dem, ikke press dem bort og åpne nye og friske inntrykk.Dette skulle være mottoet for hele året. Alle dokumenter må være i orden, til Skorpionene fra skattemyndighetene vil ha økt interesse.

Året for dette tegnet vil skape mange konfliktsituasjoner. Den riktige oppførselsstrategien, spesielt i amorøse saker, vil bidra til å bevare de eksisterende relasjonene, ikke komplisere dem, spesielt siden denne vanskelige naturen vanskeliggjør livet i første omgang av ham. Rådene fra stjernene - det er nødvendig å lære å begrense sin komplekse natur og oftere å tenke på konsekvensene, og ikke gi ordene fri for å ikke angre på det.

Skytten

År for den gule hunden, som forrige år av rooster, for dette tegnet vil bli enda mer vellykket hvis du har klart å bestemme utviklingsprioriteter. Imidlertid vil det i begynnelsen av året være noen vanskeligheter med at dette brannskiltet vil lykkes med å overvinne og om våren skal håndtere løsningen av innenlandske problemer. Skytten vil ta en ledende posisjon og begynne å håndtere situasjoner, men under forutsetning av at det optimistiske humøret forblir. År blir morsomt og lykkelig. Glede, optimisme, energi vil gi reise, nye bekjente, interessante inntrykk. Myndigheten vil vokse fordi du åpent og enkelt deler din erfaring, faglig kunnskap og inntrykk med de rundt deg. I år med den gule hunden, vil Strelets Troops kunne realisere sine mest utrolige og dristige prosjekter og drømmer. Det vil bli mange bekjente med interessante personligheter som vil gjøre et uforglemmelig inntrykk på dem, noen vil vokse til vennskap. Noen fra de nye bekjente vil introdusere til den magiske verden av kreativitet, der Skytten blir realisert fra en ny, uventet for seg selv, siden.

Følelsen av å være forelsket, vanvidd og begeistret vil ikke gå hele året. Det vil imidlertid være Streltsovs ledende aktive liv. Obligatoriske turer, møter med nære venner, besøker kafeer, en rekke aktiviteter - og så vil den gule hunden tiltrekke seg nye venner og kjærlighet.

Steinbukken

Ustabiliteten til det forrige året - oppturer og nedturer, førte til tap av arbeidsresultater. Det virket som Stenbukken at flaks vendte seg bort fra dem for alltid, selv om de ikke har likeverdige utholdenhet. I 2018 kommer den gule hunden med seg optimisme, positiv, stabilitet og ro i sinnet. Etter å ha håndtert plage, vil Steinbukken tappert fremover og vise sin egen stædighet. Resultatene av deres aktiviteter vil ikke holde deg venter og vil bli åpenbare for alle, inkludert myndighetene. 2018 er visdomsåret for Steinbukken. Ikke haste for å bryte av relasjoner, hvis et slikt ønske oppstår. Tenk på det rolig og veie det. Gul hund vil vise Steinbukken og fiender som dyktig gjemte sin sanne holdning.

Hele året vil de gi ekte interesse for motsatt kjønn, da stjernene vil avsløre alle de attraktive egenskapene og personlighetstrekkene. Dette er en veldig god periode for fremveksten av romantiske forhold og etableringen av en pålitelig, sterk familie.

Aquarius

Første halvår av den gule hunden er veldig heldig. I mars vil imidlertid Aquarius friste å begå feil og urettferdige handlinger som vil forårsake alle slags problemer. Representanter for dette skiltet vil angre på dette i andre halvdel av måneden. Ærlig å innrømme sine feil og forstå hva som skjer, vil de kunne gjenopprette tapte bakken. Vannmannen vil holde tritt med alt, de vil ha nok tid til å løse både forretnings- og familieforhold, uten å begrense seg til kommunikasjon. Rundt midten av året vil Aquarius ønske å kjøpe noe stort - enten en leilighet eller en bil ... De vil bli helt nedsenket i arbeid, kommunikasjon med slektninger og venner vil nesten stoppe. Dette vil føre til misnøye og deres forhold kan forverres. I andre halvdel av året vil Vannmannen bli tvunget til å ta viktige og komplekse beslutninger. Gul hund vil bidra til å unngå utslettshandlinger. Generelt kan året være et vendepunkt for dem, hvis du vil drastisk endre noe i skjebnen.Stjerner vil gi slike sjanser, du trenger bare å ta den riktige avgjørelsen til rett tid, når det vil kreve en passende sak. Det viktigste i år er å forstå dine egne prioriteringer: hva er viktig og hva du skal gi opp uten å angre.

Enlig Aquarius bør gå på turer og reiser for å få nye bekjente og forbedre verdenssyn. Sjansen for å møte sann kjærlighet er stor.

fisk

I økonomisk henseende er året veldig bra. Fleksibel og myk fisk vil gjerne bruke penger på barn, kjære og slektninger. Det ville være fint å investere ekstra penger i selvopplæring og forbedring av den materielle siden av livet. Det vil være et ønske om å velge din egen uavhengige sti. I 2018 kan du trygt ta på seg noe som er valgt og til og med samtidig for flere prosjekter. Unødvendig vil forsvinne av seg selv. I andre halvår, fra juli, vil nye perspektiver åpne for gjennomføring av planer. Det er nødvendig å være oppmerksom og taktfull med familie og venner, ellers er konflikter uunngåelige. En forutsetning for trivsel for Fiskene er idrett. Dette vil ikke bare reflektere på den beste måten på utseendet og stemningen, men også positivt på alle områder av livet.

Personlig liv i 2018 vil være rik. Mye oppmerksomhet som kommer fra motsatt kjønn, vil ikke alltid behage deg, ofte irritere deg selv. Oppdraget for Fiskene er å lære å begrense seg i manifestasjonen av negative følelser og samtidig å oppføre seg naturlig, forblir alltid av seg selv og ikke prøver å glede alle. Folk vil like det, og de vil nå for Fiskene. Dette tegnet anbefales ikke for å endre noe, spesielt i personlige forhold. Konsekvensene vil bli svært ubehagelige.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her