For jenter som ønsker å forandre noe i livet, anbefaler psykologer å lage en ny frisyre eller farge håret i en annen farge. I dette tilfellet må du fokusere på hårets lengde, form og type person og årstid. For høsten anbefales stylister å velge et varmt utvalg av farger. Det er også verdt å vurdere at i 2018 vil blanding av nyanser og bruk av ikke-standard fargingsteknikker være relevant.

Balayazh

I 2018 kan denne fargingsteknikken betraktes som den mest populære. Den særegne var en slags strekking av flere farger så tett som mulig, hele hårets lengde. Denne teknikken er den mest delikate og naturlige. Takket være denne metoden for farging, kan du visuelt gjøre håret mer voluminøst.

Teknikken innebærer kaotisk farging av individuelle tråder. I dette tilfellet forblir røttene naturlige. Ideell balayanzh ser på flerlags hårklipp, for eksempel en kaskade eller teksturbønne.

Shatush

På grunn av massen av fordeler, har denne teknikken vært populær i noen tid nå.Utseende ser slike flekker veldig naturlig ut. Stangens egenskaper inkluderer effekten av solbleget hår. For dette formålet kan strengene være farget, både langs hele lengden, og bare deres tips i litt lignende i tonalitet av farger.

ombre

Fasjonable kvinner er kjent med denne teknikken i mer enn et år. På grunn av sin originalitet vil ombraen være relevant i 2018. Til de spesielle egenskapene til denne teknikken inkluderer stylister den mest jevne overgangen fra en farge til en annen. Klassisk ombra innebærer farging av røttene i en mørkere nyanse. Samtidig forblir resten av håret lys. I tillegg er det en omvendt fargestil i stil med ombre, der fargene vender opp og ned.

Sombra

Denne teknikken refererer til nyheten, selv om noen jenter allerede har klart å bli kjent med og elske henne takket være lysstyrken og naturligheten. En dyster er veldig lik en ombre, bortsett fra at gradientlinjen er laget ikke bare horisontalt, men også vertikalt. Dermed blir fargene ikke bare stilig, men også praktisk, fordi du ikke lenger trenger å bekymre deg for de gjenfargede hårrøttene. På grunn av jevn sløring av konturene, vil det se naturlig ut.

brondirovanie

Blant de populære fargingsteknikkene i 2018 blir det bronding av hår. Denne teknikken fikk navnet sitt fra de engelske ordene brune og blonde. I dette tilfellet er grunnlaget en mørkere nyanse, som jevnt strømmer inn i blonden. Faktisk er dette den vanlige ombreen, bare som grunnlag brukt sjokoladeskygge. Når brondirovanii brun farge på røttene går jevnt til de lyse spissene.

California utheving

Allerede lenge har mange kvinner av mote valgt utheving av California, på grunn av at denne teknikken innebærer den mest naturlige overgangen fra mørke røtter til lyse ender. Universaliteten av slike fargestoffer kalles det faktum at den kan brukes, både mørk og brun, og til og med lyse nyanser.

For å fargelegge teknikken med californisk markering, brukes bare forsiktige formuleringer. Etter farging blir strengene ikke innpakket i folie, som i vanlig utheving. Det er således mulig å oppnå at lysstyringsegenskapen til sammensetningen for farging forsvinner gradvis. På grunn av dette er håret ikke skadet. Noen ganger utføres kalifornisk markering ikke i pastell, men i lyse farger. Dette gjør at du kan oppnå effekten av flerfargede farger.

Splashlinght

Denne teknikken tilhører kategorien kompleks. Resultatet er imidlertid verdt slike arbeider. Oversatt fra engelsk, "Splashlinght" betyr "splash of color." Dermed blir effekten av en solstråle som passerer rundt hodet oppnådd som om du stod under en lampe som en stråle falt på håret ditt, og skaper en bestemt linje. Samtidig vil denne effekten være merkbar i noe lys, uansett om du beveger deg eller ikke beveger deg.

piksler

I 2018 blir pikselfargingsteknikken som ble opprettet av spanske mestere, spesielt populær. Men ikke alle kan bruke denne teknikken. Først og fremst ser slike flekker veldig ekstravagant ut. Tross alt, i stedet for jevne overganger, innebærer pikselteknikk klare linjer opprettet av lyse geometriske former på håret, som er ordnet tilfeldig langs hele lengden av trådene.

I tillegg trenger pixiefarging spesiell og vanlig styling. Dette er den eneste måten å sikre at denne futuristiske fargingen vil bli merkbar, siden hvis håret ikke er helt glatt og riktig brettet, vil hele effekten gå tapt.

Blending

Denne hårfargingsteknikken har blitt en av de fasjonable nyhetene i 2018 og er oversatt som delvis mørkdannelse. På grunn av det faktum at de enkelte strengene blir mørke, opprettes en 3D-effekt, og frisyren ser mye mer voluminøs ut. Under farging opprettes mørke områder i en eller to soner, noe som skaper effekten av multi-kontrastspill eller fargespill. Imidlertid, lik pikselfarging, må Dim-out også kreve konstant spesiell styling.

Konturing

Ikke hver mester vil våge å takle slike fargestoffer, fordi i dette tilfellet er det nødvendig med maksimal ferdighet fra ham. På grunn av kontur, er det mulig å visuelt endre formen på et ansikt eller dets individuelle deler.

Mange jenter møtte kontur i sminke. Omtrent samme regler gjelder når farging av hår. De stedene du trenger å fokusere på, må du gjøre mer lys og omvendt - hva skal skjules - mørkere. Takket være denne teknikken er det mulig å skjule overdrevet kinnben, gjøre nakken visuelt lengre og redusere den store pannen.

Skyggefulle røtter

For noen år siden ville slike fargestoffer bli vurdert som en dårlig form. Men i dag er det valgt fordi det er i stand til å gi bildet av originalitet og naturlighet. Jenter kan bruke den, både med lang og med kort hår.

Enhver jente som velger frisyre vil se stilig og original. Ved hjelp av de populære fargingsteknikkene i 2018 kan du enkelt gjøre ditt utseende minneverdig.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her