Innbyggerne i Russland ser konstant at prisene på mat, klær og verktøy øker, mens inntektene tydeligvis ikke holder opp med alt som skjer. Samtidig har vi billig fast eiendom, hvis vi sammenligner gjennomsnittskostnaden med nabolandene. På en tur studerer en person ruten, severdighetene i et bestemt land og sine priser. Det siste elementet spiller en nøkkelrolle, for selv på et all-inclusive-hotell må du vite hvor mye du må bruke på ulike utflukter, klær, etc.

For å vurdere de høye kostnadene for land, må du ta hensyn til kostnadene for medisinsk behandling, drivstoff, leie og lunsj i en billig kafé eller restaurant. Generelt er presentert karakter påvirket av dusinvis av faktorer, men vi vil bare presentere det endelige resultatet som ble oppnådd under forskningen. Og så, hvilke land var de dyreste for liv og turisme?

10. Luxembourg

Et lite land som ligger mellom Belgia, Frankrike og Tyskland åpner toppen av de rikeste landene, da det har et høyt nivå på utvikling.Den gjennomsnittlige månedsinntekten er over 4 tusen dollar, så turisten her vil ikke være lett. Som et eksempel, flere priser:

 • Leie bolig - fra 60 euro per natt.
 • Reise med offentlig transport - 2 euro.
 • Lunsj på en billig kafé (uten alkohol) - fra 30 euro.
 • Lunsj på nettverket "McDonalds" - 10 euro.

For befolkningen i Luxembourg selv er prisene lave, fordi deres land har et høyt nivå på utvikling og passende lønn. Som et turistmål er dette landet ikke spesielt egnet for innbyggerne i Russland, så du kan bare komme hit for en kort stund for å se de viktigste severdighetene.

9. New Zealand

Øya-oasen, hvor du så mye vil få og bli i det for alltid - dette er New Zealand. Først og fremst er dette landet ekstremt dyrt for turisme, da det ikke er lett å komme hit, og selve flyet koster mye. New Zealand regnes som et utviklet land og er langt fra et naboland, noe som forklarer høye kostnader for enkelte varer og tjenester. Gjennomsnittlig lønn til lokale innbyggere er om lag 2,5 tusen dollar "netto" (etter skattbetalinger).

Priseksempel:

 • Lunsj for en i en billig kafé - $ 15.
 • En god tallerken i restauranten - fra $ 20.
 • Drivstoff - $ 1,5 per liter.
 • Natt på hotellet - fra 60 dollar.
 • En billett til dyrehagen, museum eller kino - fra $ 15.

8. Danmark

Vakre og fantastiske land i Europa, som beholder sin egen valuta og ikke ønsker å komme inn i euroområdet. Det er høy levestandard her, så bensin og matvarepriser er høye. God lønn gjør det mulig for lokalbefolkningen ikke å bekymre seg for kostnaden for varer og tjenester, men turister kan forbli ubehagelig overrasket. Det er noe å besøke her og attraksjoner verdt å se, men avslappende her er ikke billig.

Priseksempel:

 • Lunsj i en kafé - 30 dollar.
 • Hotellrom for en dag - fra 80 dollar.
 • En kopp kaffe - 12 dollar.

7. Singapore

Små, men samtidig høyt utviklede land i Asia, som fungerer som en by og en stat samtidig - Singapore. Her, natten, selv i det billigste hotellet vil koste rundt $ 120, og kostnaden for boliger er titusenvis av dollar per 1 kvadrat. meter. Lunsj i en kafé - fra $ 10, en flaske lokal øl - $ 7, liter bensin - $ 2, en taxi - $ 8. Også bystaten er kjent for attraksjoner og steder for underholdning, men du må være forberedt på det faktum at det må gå mer enn hundre dollar.

6. Japan

Staten, som er ledende innen produksjon og salg av elektronikk. I dette landet er det ingen tiggere, fordi selv de arbeidsledige og de hjemløse bor i sovesaler, gir dem jobb og mat. Men for turister er ikke alt så rosa, for natten på hotellet koster $ 60, en taxitur - $ 25, kulturelle arrangementer - fra $ 20, en billig lunsj i en kafé - $ 50.

 

5. Island

Fantastisk island, hvor det er noe å se - dette er Island. I de siste årene har landet blitt populært, og kostnaden for å overnatte på hotell falt litt. I FN ble Island kalt det beste landet å bo i, fordi det er den sikreste, og naturen og den omkringliggende stillheten vil gi et godt inntrykk. De høyeste prisene er på reise, bensin og hotellrom.

Priseksempler:

 • Inngang til Blue Lagoon - 65 euro.
 • En flaske øl - 6-7 euro.
 • En kopp kaffe - 4 euro.
 • Kostnaden for en seng i et vandrerhjem er 50 euro.

4. Norge

Som du kan se i Danmark, har de skandinaviske landene en velutviklet økonomi og prisene er egnede. Norge er et av de dyreste landene for bolig og turisme, til tross for at gjennomsnittslønnen er 5 000 euro per måned.

Priseksempel:

 • Lunsj i en billig kafé - 50 euro.
 • Inngangsbilletten til museet - fra 5 til 10 euro.
 • Overnatting på hotellet - fra 60 euro og over.
 • En flaske cola fra en salgsautomat - 3 euro.

3. Bahamas

Et fantastisk og vakkert sted hvor turister fra hele verden strever etter Bahamas. Dette paradiset på jorden lever på bekostning av banksektoren og turister, så prisene er høye her. Lunsj i en billig restaurant - fra $ 30, overnatting på hotell - fra $ 60.Spesielt høyt dyrt tilstand er følt når du bruker en taxi eller sport. Det er verdt å merke seg at både turister og lokalbefolkningen føler prisproblemet.

2. Sveits

Det dyreste landet i Europa, både for turisme og for livet - Sveits. Å gå her må du huske at absolutt alt er dyrt her, men skjønnheten i Alpene og luksushotelene er verdt det. Banksektoren er godt utviklet her, som tiltrekker seg velstående mennesker fra hele verden. Sveits er et internasjonalt banksenter, slik at lokalbefolkningen ikke føler prisnivået, men turisten vil ikke være lett her. Lunsj på en billig kafé koster $ 15, og en pizza eller tallerken i en restaurant koster minst $ 25.

1. Bermuda

Hvis du tar alle prisene generelt og utfører en grundig analyse, viser det seg at det dyreste landet i verden er Bermuda (oversjøisk territorium i Storbritannia). Her er en høy klasse turisme sektor og et høyt nivå av økonomisk utvikling. Bermuda - det økonomiske sentrum av planeten, fordi det ikke er noen skatt på finansielle transaksjoner. Nesten alle produkter blir importert her, så kostnadene deres er svært høye:

 • Reise med offentlig transport - $ 4.
 • Bensin - $ 2 / liter.
 • En flaske lokal øl - $ 9, import - $ 7.
 • Kostnaden for en natt i et gjennomsnittlig hotell er 170 dollar.
 • Lunsj for to på en billig kafé (uten alkohol) - 130-150 dollar.

Men med hensyn til bolig og liv generelt er de dyreste landene Monaco, USA og Kina, Singapore og Storbritannia.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her