Mote er foranderlig, men det er trender som alltid forblir i toppen. Hvis vi snakker om manikyr, og spesielt om formen på negler, så vil den faktiske alltid være oval. Med denne formen av den regrown delen, kombineres ethvert design, som gir mesterne et rom for fantasi.

Ovale negler kan være naturlige eller kunstige, så vel som lengde. Her pålegges restriksjonene bare av formen på fingrene og moten for lengden av vekstkanten. Slike negler ser flott ut som med en klassisk monokromatisk farging, så vel som i tilfelle komplekse tegninger og voluminøse applikasjoner.

Den faktiske lengden på neglen, uavhengig av skjemaet, bør ikke overstige noen få millimeter fra kanten av fingertoppen. Dette er et tegn på naturlighet, som fortsatt er i trend i den nye sesongen. Den naturlige paletten har også fordeler overfor andre, men det er muligheter for valg avhengig av bue og anledning. For dagligdags manikyr er det bedre å velge pastell:

 • melk;
 • beige;
 • rosa;
 • fersken;
 • sand;
 • lavendel;
 • mynte.

Neon nyanser vil ikke være populære, men dette begrenser ikke valget av lyse farger. Det er bedre at de fortsatt er så nær naturlige som mulig. Blant dem er:

 • plomme;
 • kirsebær;
 • burgunder;
 • aubergine.

Også i trenden med en kombinasjon av ulike teksturer. I toppen, som alltid, den klassiske blank overflaten. Også, ikke miste synet av metallisk manikyr, effekten av "kattens øye", matt overflate, pulverlakk, sand, alle slags shimmers og glitter, perler og mer.Rubbing er en egen kategori av belegg. Det ser veldig imponerende ut på korte ovale negler, så det er fortsatt i toppen i 2019. Spesielt pulver gnides i overflaten av neglen, forbehandlet med gelpolert. Det er viktig å la neglen være klebrig, bare i dette tilfellet vil de flimrende støvpartiklene festes fast. Resultatet vil bli en fantastisk speiloverflate. Denne teknikken lar deg variere nyanser, for hvilke produsenter har laget hundrevis av forskjellige produkter i forskjellige farger.

Blant de ekstra dekorative metodene for å plassere aksenter med steiner, rhinestones, paljetter, mønstre, påført med en pensel, imitasjon av den naturlige tekstur av marmor og mer. Også i trend manikyr-ombra med jevne overganger fra lys til mørkt eller lyst.

Matte manikyr på ovalte negler

Som nevnt ovenfor er en av de mest populære i den nye sesongen en matt manikyr. Han ser alltid ut uvanlig og original. Den eneste ulempen er at mattbelegget understreker alle ujevnheter på overflaten av negleplaten. Derfor må neglene være nøye forberedt, og den klassiske ovale vil være den optimale formen.

Matte belegg gir deg muligheten til å lage alle slags originale kombinasjoner. Med deres hjelp kan du utføre manikyr, fransk, ombre, månen og andre typer manikyr, ensartet i farge og tekstur. Men den mest populære er kombinasjonen av matte og glatte overflater i form av ulike mønstre og ornamenter. Den blanke imitasjonen av blonder påført over en matt, jevn bakgrunn ser imponerende ut.

Hvis det ikke er mattlakk, kan du alltid bruke et universelt mattbelegg som gjør at du kan utføre en matt manikyr i hvilken som helst farge.

Fransk manikyr for korte ovale negler

Spikerens ovaltype betraktes som klassisk. Derfor er klassisk franc best for henne. Den voksende kanten av hvit farge i kombinasjon med den faste nagelplaten forblir feilfri i alle fall. En slik manikyr vil være vakker for enhver lengde av negler.

Mer original ser farge fransk. Dette er et felt for eksperimentering. Den ovale voksenkanten ser bra ut i kombinasjon med pastell nyanser: blå, rosa, lavendel, mynte, sand. Du kan oppnå større showiness hvis du bruker svart eller mørk kirsebærskygge for farging.

I tillegg kan et slikt manikyr varieres med maling, pulverlakk, akrylstukk, rhinestones eller klistremerker. Resultatet er en unik design. For maleriet passer blomstermotiver, abstraksjon, alle slags veving, som er malt med samme nyanse som den gjengede delen.

Den unike egenskapen til jakken vil legge til en forandring i form av den regrown delen. Det kan trekkes mer langstrakt, trekantet eller rektangulært. Du kan også bruke effekten av negativ plass. Dette betyr at en del av sammensetningen forblir blank.

Måne manikyr på ovalte negler

Måne manikyr er motsatt av en service jakke. Farge utstråler ikke regrown del, og hullet på undersiden av neglen. Generelt er alle de dekorative metodene egnet for denne teknikken som for den franske manikyren.

For lunar manikyret (anti-coat) oftere bruker metoden der hullet er laget av materialer som er forskjellig fra det viktigste: rhinestones, microbits, shimmers, glitter, pulverlakk.

Tegninger for ovalte negler

På ovale negler ser mønstre som består av de samme myke linjene mest organisk ut. Alle typer avrunding er velkomne. Jo mer elegant og tynnere mønsteret, jo mer raffinert manikyret ser ut.

Mønster kan påføres med en pensel. Dette krever en mester av spesiell kunstnerisk ferdighet. Hvis tjenester fra en slik spesialist ikke er tilgjengelig, kan du gjøre med et spesielt klistremerke eller stempel. I tillegg til de alltid populære blomster ornamenter i trend, geometriske motiver og abstraksjon.

For et bryllup manikyr, er imitasjon av hvit blonder eller alle slags veving på neglens overflate perfekt. De kan suppleres med applikasjoner. Også sesongmønstre ser originale ut: frukt om sommeren eller nyttårsmotiv om vinteren. Med kvalitetsytelse og fargekompatibilitet kan eventuelle tegninger av tegningene være på plass.

En ovalformet manikyr er virkelig feminin. Grasiøse hender og tynne fingre vil bli enda mer elegante i kombinasjon med myke linjer med ovale negler. Det er bare å velge riktig fargevalg og mønster.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her