Maldivene er forbundet med mannen på gaten med en luksuriøs strandferie. Pittoreske atoller og varmt krystallvann tiltrekker seg de mest sofistikerte kjennere av komfort. Langs kysten av Det indiske hav strekker miles av bortgjemte strender. I tillegg er det aktiv underholdning, underholdende utflukter, gastronomiske herligheter og mye mer.

Vei til maldivene

Ferier i Maldivene, uten innvirkning på budsjettet, kan bare ha råd til de som har inntjening beregnet over gjennomsnittet. Slapp av her i økonomimodus virker ikke, og det blir tydelig på scenen for å kjøpe billetter.

Flyplassen, der internasjonale fly ankommer, ligger på Halule Island. Vanlige fly fra Moskva flyr to ganger i uken. En enkeltbillett koster $ 275. Det tar 8 timer og 45 minutter.

Hvis et fly med en overføring er egnet, kan du velge Turkish Airlines, som vil levere passasjerer via Istanbul for 240 dollar. Qatari Airlines vil belaste $ 385 for flyet, og $ 525 for Emirates.

Når du flyr fra Maldivene, er hver passasjer over 2 år forpliktet til å forlate her $ 25 som en flyplassavgift. Pengene vil allerede bli inkludert i billettprisen, eller de vil bli spurt i resepsjonen.

Bare tilkobling flyr fra St. Petersburg. Pris, avhengig av transportør, varierer fra 260 til 605 dollar. Hvis du ønsker, kan du søke etter billetter til rabatter og salg av flyselskaper.

Fra Hualule i Malé få en ferge. Billetten koster 15 MVR. Hvis valget falt på en klassisk båt, må du betale 20 MVR.

Innlandstransport

Mellom øyene kan du flytte til sjø og med fly. Høyhastighets båter og "Doni" båter ri langs vannet, flyet kan gjøres på en seaplan eller aero-taxi. Flyet fra øya til øya koster rundt 2400-3000 MVR.

Båter tiltrekker seg elskere av eksotisk. Denne typen transport kan innkvartere opptil 20 personer, hver av dem betaler for reiser fra 620 til 860 MVR, avhengig av destinasjonen.

Du kan bare ta en taxi i hovedstaden på grunn av kvaliteten på veiene. Den gjennomsnittlige turen vil koste 25 MVR og 5 MVR for bagasje. Det er busser i Male. Kostnaden for den lengste turen er 4,7 MVR. På andre steder kan du bare gå til fots eller på sykkel.

Lokalt klima

På Maldivene er det alltid varmt og fuktig. I løpet av dagen er temperaturen 30 grader pluss, og om natten er det 26. Vanntemperaturen svinger rundt 26 grader varme i gjennomsnitt. Sesongmessige værendringer er nesten umerkelig her. Bare fra mai til oktober regner det oftere og mer blåsende vær blir observert.

Ferier i Maldivene i 2018: boligpriser

Hoveddelen av lokale hoteller refererer til fire og fem stjerner. Mest av alt er det bungalow type bygninger. Tre-stjerners rom er ekstremt sjeldne. Undemanding dykkere elsker dem, de kommer bare for å tilbringe natten der.

Hus på stilter, som ligger rett over vannet - dette er en fin måte å oppleve alle eksotiske steder på. Også på Maldivene kan du leve rett på båten. Overnatting her koster omtrent det samme som et rom i et godt hotell. Samtidig er det mulig å flytte fra atollen til atollen.

På Maldivene er det nesten alle kjente verdenshotellkjeder. En natt i et 3-stjerners hotell koster fra 630 MVR for et dobbeltrom. Her kan du stole på frokost. Hvis valget falt på "fem", bør du gjøre deg klar til å legge ut fra 2000 MVR per dag. Disse pengene inkluderer leie hele bungalowen. På atollen av Raa i Maamigili kan du finne hoteller uten stjerner. Bor i dem er fra 390 MVR per dag. For et nummer på tre stjerner blir 700 MVR spurt her, og i fem - 4400 MVR. Å bo på South Male Atoll i tre rubler verdt 470 MVR. Det er bare ett femstjerners hotell som bor i som koster 14.000 MVR per natt.

Tips er vanligvis ikke inkludert i regningen, slik at servitører kan forlate ca 10% av beløpet av sjekken, og pigene ca 80 MVR per arbeidsuke. Portieren kan gis 15 MVR, og drosjesjåførene har ikke lov til å te.

Ferier i Maldivene i 2018 "all inclusive"

Systemet "all inclusive" tilbyr ofte turer for to for 7 netter eller 4 netter. Vanligvis er det turer i fire og femstjerners hoteller. Det er ingen mening å gå til "treshki" for dette programmet, siden prisene ikke er forskjellig fra tilbudene til høyere klasser.

Kostnaden for en slik kupong i 2018 for to av fem stjerner fra Russland starter fra 160 000 rubler. Hotel Paradise Island Resort & Spa på Kaafu Atoll åpner dørene til turister i 7 dager for 193.000 rubler.

Toppet av sesongen faller på nyttår. På denne tiden øker prisen på tillatelsen betydelig. Etter 20. desember kan prisen på et kupong for to på et all inclusive-system nå 208 000 rubler, og en ferietur fra 29-30 til og med fra 300 000 rubler. Begynnelsen av januar kan noteres i Maldivene for 185 000 rubler, og midt på prisen faller de til 160 000 rubler.

Hvis 3-4 dager i Maldivene er nok, så reisenku for to må betale 111 000 rubler. Ifølge vurderinger av turister, for disse pengene kan du tilbringe en flott ferie på Royal Island Resort & Spa på Baa-atollen. I 2018 vil en kupong for to her koste 115 000 rubler.

Hvis du ikke kjøper en tur på forhånd, kan du betale for en tur 2 ganger. Det anbefales å velge og bestille hotell 2-3 måneder før avreisedato.

Storslåtte strender på Maldivene

Strandelskere tiltrekkes av den fine hvite sanden og det blå havvannet. Lokale strender ser ut som bilder av reklameplakater. Kyststripen er bred og romslig, det er få personer. Utstyrte strender av høyeste kategori: overalt er det solsenger, paraplyer, dusjer og andre fasiliteter. De fleste strendene tilhører hotell. Samtidig er territoriet til tre-stjerners hotell ikke verre enn det av femstjerners hoteller.

De mest berømte Maldivian strendene:

  • Blir bra
  • Banyan Three;
  • San;
  • Nick;
  • Hadhaha strender;
  • Kunfunadu;
  • Veligandu.

Soling til topløs og drikking av alkohol er forbudt her. Men nattbading kan gi stor glede på grunn av det lille lysplanktonet og luminescerende alger langs kanten av havet.

Underholdning på Maldivene

Blant de mest populære underholdningsstedene er dykking og surfing. For dykkere er vann på 27 grader, selv på en dybde på 40 meter, bare paradis. Sikt opprettholdes på 30 meter. I tillegg florerer profesjonelle dykkesentre i Maldivene.

Dykkere vil være interessert i å utforske flere populære vrak; damperen "The Seagull", som sank tilbake på 1800-tallet og ble delt i to; lasteskip Victoria; Undervannsverdenen til Emboudu-reservatet og mye mer.

De første surfere i Maldivene dukket opp på 80-tallet. De ble tiltrukket av personvernet til lokale strender, høy stabile bølger. O'Neill Deep Blue Open er en vanlig internasjonal surfingsturnering på Lohifushi Island.

En annen attraksjon for lokale turister er å handle. Herfra bringer de fargerike esker med blomster, kuller av spesiell naturlig fiber, fiskebåter i miniatyr, kokosnøttolje, uvanlige skall, tre- og kokosnøtt. Etterspørselen er lokale antrekk med broderi, kokospølse. Her kan du kjøpe utstyr av høy kvalitet til dykking.

Severdigheter for det meste ligger under vann. På land, kan du gå på en tur til Male for $ 35; For de samme pengene anbefales det å besøke en rekke andre holmer. Programmet inkluderer fiske. Interessant er turen "Photo-flight" - et fly over øyene på en seaplan. Det koster ca 150 dollar og tar 20 minutter. Du kan også gå på et cruise på en yacht for $ 80 eller dykke i en ubåt for 50.Kulturprogrammet er ikke rik: Nasjonalmuseet, sultanparken, det islamske senteret og presidentpalasset. Den gamle fredagsmosken og graven til Mohammed Takurufan ligger i nærheten. De interesserte kan besøke ruinene av et buddhistisk tempel på 90-tallet f.Kr. og et mausoleum med en hellig grav.

Mat på Maldivene

Maldivene kombinerer funksjonene i India og Sri Lanka matlaging. Fisk, ris, varme sauser, Kari, krydderhavet, frukt (lokale bare bananer og kokosnøtter) hersker her. Grønnsaker og grønnsaker blir nesten aldri brukt.

Overalt spredt såkalte tee-butikker. Disse små spisesteder tilbyr en budsjettmeny med lokale kulinariske herligheter. På øyene er valget av restauranter og kafeer lite. De fleste av dem ligger i Male.

Frokost i Mann er fra 30 til 50 MVR, lunsj - 80-160 MVR. Middag kan suppleres med alkohol, og det vil koste 300-800 MVR for en. Alkoholholdige drikker må søke, da lokale tradisjoner ikke gleder seg over slike vaner. I restauranter på hotell er prisene høyere. I tillegg inkluderer prisen 10% av statens skatt.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her