Teenage mote er alltid interessant og variert. Hver tenåring som ønsker å være stilig og moteriktig, bør være oppmerksom på de viktigste trendene i denne sesongen. Hvordan lage det riktige valget i en stor boblebad i moteindustrien, samtidig som man opprettholder sin egen personlighet? La oss snakke om det mer detaljert.

Teen fashion 2017: de viktigste trender

Det er ikke en hemmelighet for noen som for det første unge mennesker bryr seg om attraktiviteten og uniktheten i sitt bilde, og komforten og praktiskiteten til antrekket er ikke i forkant. Det er også verdt å merke seg at ungdommer, som ingen andre, er underlagt påvirkning av kunstnere, modeller, folkefolk, avguder. Moderne designere, i sin tur, savnet ikke dette øyeblikket. Tenk gjennom utformingen av deres samlinger i 2017, prøvde de å tilfredsstille en rekke smaker i klær, tilbehør, sko til unge jenter og gutter. Novelties av slike klær design er laconic, uttrykksfulle og stilige. La oss dvele på de viktigste trendene i teenage fashion 2017.

Kontrast - volum topp og smal bunn, myk ull og grov denim - høydepunktet i denne sesongen.

Kombinasjonen av forskjellige stilarter, teksturer er fortsatt i mote. Et lett klassisk skjørt og moccasins (eller joggesko) er et flott alternativ.

Fargepaletten imponerer med originale utskrifter og lyse farger. Metallisk effekt og glans - på toppen av populariteten.

Ekte skinn klær er igjen relevant. Skjørt, bukser, jakker, jakker, tilbehør - garderoben til en fasjonabel tenåring kan ikke forestilles uten disse stilige, små tingene.

Passion for sport går i samme retning med fasjonable klær. Designere i deres samlinger presenterte også T-skjorter, jakker, gensere, bukser, sko, etc., i samme sportslige stil.

Teen fashion 2017: de viktigste stilene

Unge mennesker, i motsetning til den voksne generasjonen, bytter klærne ganske enkelt - de eksperimenterer dristig og følger ikke visse strenge regler når de velger garderobe. Gitt dette, betegner vi de viktigste stilene til tenåringsmote.

Casual. En av de mest populære og favoritt blant unge mennesker, fordi det kombinerer komfort og praktiske egenskaper. Gir også en blanding av forskjellige stiler, støtter alltid de viktigste trendene i mote.

Sport. Elsket ikke bare blant gutta - unge jenter er ikke oppriktige til å kle seg i komfortable sweatshirts eller sportsjakker med joggesko.

Ekstravagant stil er valgt av de modigste ungdommene. Tross alt tiltrekker den alltid oppmerksomhet med sin uvanlige stil, farge, tekstur. Som regel foretrekkes ekstravagante stiler av kreative naturer.

Hipster - veldig populær blant moderne ungdom. Løse gensere, skinny jeans, lommetørkle og skjerf er favorittene til de fleste tenåringer.

Romantisk stil er luftige stoffer, rolige kutte silhuetter, myke pastell nyanser, klassiske sko, elegant tilbehør (hatter, skjerf).

Business. Effektivitet og strenghet i alt - det som trengs for tenåringsstuderende.

Etnisk stil - fri, uavhengig, frigjort. Naturlige stoffer med et pryd eller etnisk trykk råder, tilbehør i samme stil og en interessant innredning.

Klassisk - for konservative og tilhenger av permanentitet. Enkelhet, korthet, rolige farger og en streng kutt tiltrekker ikke oppmerksomhet.

Derby - å lage jockeybilder som gjentar rytternes stil.

Safari - for aktive reisende. Inkluderer detaljer om militære uniformer, farger av beskyttende og sand nyanser.

Preppy er en elegant, ryddig, praktisk stil. Som regel er slike klær dyrt, merket.

Country stil innebærer rustikk, cowboy motiv. Faded jeans og en plaid skjorte er karakteristiske representanter for denne trenden.

Mote for tenåringer jenter 2017

kjole

Kjole - et uunnværlig element i klesskapet til alle unge fashionista. I sesongen 2017 har designere fokusert på monokrome modeller med enkel kutt.

Like populær er denim kjoler og solbriller med broderi og uvanlig utskrift.

skjørt

I de nye teenagekolleksjonene er det en trend med myke skjørt med lyse farger og eksotiske mønstre.

Denimskjørt er alltid relevant: lang og kort, løs og smal, asymmetrisk, med plisser eller revet kanter - en overflod av alternativer vil glede fans av denimskjørt.

jeans

Jeans er ledere av klær av hver kvinne av mote. Trendy tynne modeller av forskjellige nyanser.

Jeans culottes får fart, ikke bare i voksen mote og tenåring.

Mote for kjærester har noe redusert, selv om elskere av en slik modell fortsatt vil glede seg i 2017.

Også unge stylister stylister råder jeans med et uvanlig mønster i form av en asterisk, ert eller Mickey Mouse, samt modeller med opprullede ben.

shorts

Shorts er et must-have-element for ungdomsgarderobe, spesielt denim-modeller. Også relevante tette shorts med høy midje av elastisk stoff, som en cheerleader.

T-skjorter og T-skjorter

Alle slags asymmetrier, avlinger, metalliserte topper, en rekke utskrifter og mønstre er svært relevante denne sesongen.Hver jente i garderoben bør sikkert ha sin egen samling av forskjellige modeller som du kan lage de mest interessante bildene.

Gensere og jakker

Gensere, gensere og gensere i dag er relevante i den overdimensjonerte stilen. Romslige modeller anbefales å brukes i en enkelt farge eller fortynnet med en delikat utskrift.

En lys bomberjakke med floral utskrift er en fasjonabel nyhet av høst-vintersesongen 2017. Og selvfølgelig forblir tradisjonelle parker populære blant sportselskere.

Sko og tilbehør

Selvfølgelig er det siste fokuset på å skape en ungdomsstil sko og tilbehør. En overflod av sportsmodeller og -alternativer i uformell stil vil glede deg over ung coquette: slip-ons, sneakers, plimsolls, sandaler, sandaler med forskjellige nyanser og uvanlige detaljer. Aktuelle vinteralternativer for tenåringer er støvler på lav hastighet, høye støvler, en slange.

Med tanke på motetrender, anbefaler stylister sterkt unge unge damer å ha høye hæler, da dette kan føre til fotdeformiteter, gikt, problemer med ledd og andre problemer.

Og selvfølgelig vil moderne mote for tenåringer ikke gjøre uten tilbehør. I et stort utvalg av foreslåtte valg for øredobber, ringer, pendants, chokers, armbånd, hårpynt, håndvesker og andre produkter, er det vanskelig å identifisere noen trender, fordi de nye samlingene har vist helt forskjellige typer smykker.

Teen gutt mote 2017

Fasjonable klær til gutter følger de samme grunnleggende stilistiske prinsippene som jenter. De viktigste tingene i denne sesongen i 2017 er litt endrede i kutt, tekstur, farge, men det er nesten ingen betydelige endringer. Bildet viser levende eksempler på fasjonable klær 2017 for unge menn.

Selvfølgelig kan du snakke mye om trender i ungdomsmote. Men lovgiverne er faktisk voksende jenter og unge menn selv - ikke vanlige og motstridende, aktive og uttrykksfulle.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her