Litteratur er en fantastisk og fargerik verden fylt med historier og fantasihistorier. For øyeblikket er det ikke vanskelig å finne en bok som vil tilfredsstille avhengig av innhold, omslag, stil og andre faktorer. Noen liker eventyr, andre foretrekker detektiver, og fremdeles andre leser romansk romaner. Det er mange sjangere, men de mest fantastiske bøkene er de som er basert på ekte hendelser.

Som du vet, er det liv som skriver de mest interessante og uvanlige historiene som ofte danner grunnlag for bøker. Hvis du går dypere inn i fortiden, er det ikke vanskelig å legge merke til at de første bøkene ble skapt på grunnlag av virkelige hendelser, for eksempel The Tale of Bygone Years av Nestor the Chronicler eller Ordet om Igor's Regiment. Den presenterte listen er en liste over bøker som lager en mosaikk av historier som finner sted med forskjellige helter og på forskjellige tidspunkter, og den eneste forenende faktoren er linjen "basert på virkelige hendelser".

Henri Sharrier "Moth"

Den selvbiografiske novellen Moth er en bok som først ble dømt til suksess og ble bestselger umiddelbart etter utseendet i 1969. I løpet av de tre første årene fra publiseringsdatoen ble mer enn 10 millioner eksemplarer av denne boken utgitt, og kinematografer ble arrangert en ekte krig for retten til å filme arbeidet.

Premiere av filmen, skapt av Franklin Scheffner basert på boka, fant sted i 1973. Nå er "Moth" ikke bare en bestselger, men også en klassiker av kino. Anra Sharyer er hovedpersonen i boken, kallenavnet Moth, som i en alder av 25 ble anklaget for mord. Mannen ble dømt til livet fengsel, og det var fra dette øyeblikket at hans fantastiske eventyr begynte å bringe helten til døden. Etter å ha bestått en serie vanskelige og risikable tester, oppnådde Moth ikke bare sitt gode navn, men fikk også etterlengtet frihet.

Daniel Keyes "Billy Milligan's Multiple Minds"

 

En unik historie basert på virkelige hendelser tiltrekker seg fra første minutt og fortsetter til siste side. Boken forteller om en mann (Billy Milligan) med en splittet verden av bevissthet. Inne i helten skjuler 24 helt forskjellige personligheter, forskjellig i deres ambisjoner og intellekt.

Barn og voksne, kvinner og menn, kreative mennesker og kriminelle ansikter - de alle fører en desperat kamp for retten til å eie og kontrollere kroppen, kontrollere sine handlinger. Boken vil fortelle om allsidigheten til den menneskelige sjelen, samt få deg til å innse hvor viktig det er å kunne kontrollere kropp og sinn.

Harper Lee "Å drepe en mockingbird"

"Å drepe en Mockingbird" er en spennende historie om en familie som bor i en liten by i Sør-Amerika. Romanen er basert på en scene i livet til en by, som går gjennom et stadium i dannelsen av et sivilsamfunnssystem og fremveksten av en slik ting som demokrati. Fortellingen er utført fra en liten jente og tjener som en historie fra forfatterens barndom. Boken forteller om byen og dens utseende, om oppførsel og regler for atferd som har utviklet seg her i mange år.

Boken beskriver ulikhet av mennesker, en negativ holdning til svarte kvinner og menn. Barnet oppfatter denne verden som noe kompleks, tvetydig og motstridende. Her er alt sammenblandet - kampen for rettferdighet og bitter virkelighet, problemer og frykt, raseproblemer og holdninger til slike familier. Plottet fokuserer på rettssaken til en svart mann som ble anklaget for noe han ikke begikk. Faren til en liten jente er en advokat som prøver å gjenopprette rettferdighet til enhver pris.

Gregory David Roberts "Shantaram"

Denne novellen er en av de mest forbløffende bøkene skrevet i det 21. århundre. "Shantaram" er en kunstnerisk historie i form av en bekjennelse av en mann som har bestått alle vanskeligheter og prøvelser av livet for å komme seg ut av "bunnen". For øyeblikket regnes romanen som en bestselger, fortjener entusiasme og positiv tilbakemelding fra moderne kritikere.

I midten av tomten er en helt som, som forfatteren, lenge har skjult seg fra loven. Mannen skilt sin kone, hvoretter han ble fratatt foreldres rettigheter. Helden, knust av sorg, gikk nedoverbakke, ble avhengige av narkotika og begått flere forbrytelser. En gang i fengsel løper mannen snart bort for å starte et nytt liv og finne sann kjærlighet.

Vegger Jannett "Slottet av glass. Hva gjemmer fortiden?

Boken fra en ung journalist var så glad for leserne at hun etter noen uker, etter publisering, gjorde forfatteren en av de mest populære. "Glassborgen" er en følelse av moderne litteratur, som har tatt de første linjene i bokvurderinger. I boken beskrev jenta barndommen, voksenperioden, som skjedde i en uvanlig familie med sjokkerende oppdragelsesmetoder. "Glassborgen" er en slags gråte fra forfatterens sjel, som tillot henne å kvitte seg med smerte, hemmeligheter og følelser av skam at hun ikke forlot henne gjennom hele sitt liv.

Haruki Murakami "Underground"

"Underground" er en bok basert på ekte hendelser som skjedde 20. mars 1995 i en av Tokyo Metro.Medlemmer av den religiøse sekuten Aum Shinrikyo sluppet en gift kalt sarin på t-banen (den slående effekten er 25 ganger sterkere enn den for cyanid). Zarinovaya angrep - dette er en av de verste tilfellene av en terrorhandling og vold som har gått ned i historien for alltid. Boken ble laget av deltakernees ord i disse tragiske hendelsene og øyenvitner og er strukturert i henhold til passasjerene og togene som kom under terrorangrepet.

Kate Manning "Mitt uhellige liv"

I midten av tomten er en jente som bor i en fattig irsk familie som snart mistet foreldrene sine og kjente hele bitterheten i livet. Hun fant seg i familien til en fødselslege, som oppnådde suksess i de tider da kvinner kun tilstod tre steder - barnehage, kjøkken og soverom. Jenta, etter skjebnes vilje, ble skilt fra sin søster og bror, så det viktigste for henne var å finne og beskytte dem.

Bor i en stor by, blir jenta raskt en stjerne, og hjelper både de fattigste kvinner og damer fra det høye samfunn. Heltinnen jobber for dager til slutt, og redder kroppens og sjelens sjel, og demonstrerer hennes menneskehet. Historien er basert på livet til en ekte jente, Ann Loman, som har praktisert obstetrik i et halvt århundre. Denne skjøre kvinnen sparer ikke bare heroisk kvinner, men kjemper også med loven, godbiter og hyklere som står i veien for henne.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her