Ung stjerne av russisk kunstskøyter Evgenia Medvedev vises i økende grad i pressens sider. Hun sender konsekvent sokkel til sokkelen. I listen over seirene er det mange gull- og bronsemedaljer, flere titler på mesterskapet i Russland, Europa og verden. Hun har også en verdensrekord i laget skating turnering.

Jenta kan definitivt bli kalt en av de mest lovende unge idrettsutøvere av vår tid og håpet på russisk kunstskøyter. I 2016 var skuespilleren på den niende linjen i rangeringen av den internasjonale skatingunionen. Men et år senere ble hun den første i den.

Start en vellykket karriere

Den talentfulle jenta ble født i familien til forretningsmannen Arman Babasyan. Det skjedde i 1999 19. november. Født i en armensk familie, vil Evgenia Armanovna i fremtiden ta etternavnet til morens bestemor, Medvedev.

Moren til jenta i sin ungdom ga mye tid og energi til å finne skøyter. Derfor ble jenta gitt den til denne sporten.Videre elsket den lille jenta seg selv å se på skøyerne på TV. Hennes avgud var Evgeni Plushenko.

Hennes første trener, Lyubov Yakovleva, fikk en jente på 3 år. Etter at treneren gikk på barselsorlov, ble lille Eugene sendt til Elena Selivanova. Eugene begynte å vise løfte i en tidlig alder. Langsiktig treningsøkt erstattet enkle barns spill. Men den lille jenta ble ikke opprørt og demonstrerte viljestyrken som var bemerkelsesverdig for hennes alder. Det eneste som opprørte jenta var mangel på tid til hennes hobby - tegning.

I en alder av åtte kom Zhenya under omsorg for den bemerkelsesverdige læreren Eteri Georgievna Tutberidze. Hun trente også ikke mindre talentfulle Yulia Lipnitskaya. På dette stadiet, avsløring av talent Medvedeva, som skater. Snart innså jenta alvoret på sitt yrke, og ifølge henne var barndommen i det øyeblikket forbi. Allerede i en alder av 12 kom en ung idrettsutøver til det russiske landslaget. Hun debuterte briljant på Junior Grand Prix, hvor hun vant med 169.52 poeng. I disse konkurranser i Latvia overgikk Evgenia Maria Sotskovu og Karen Shen fra Amerika.

Den tette tidsplanen for opplæring og konkurranse forhindret ikke jenta til å holde opp på skolen i alle fag. Evgenia bemerker at historie og biologi var hennes favorittfag. Suksesser i idrett og på skolen har ført heltinnen til ideen om å oppgradere fra skolen som ekstern student.

Seier i sport

Etter den første lyse seieren i Latvia gjentok jenta sin triumf i Polen med en poengsum på 179,96 poeng. Etter det, i tunge og prestisjefylte konkurranser i Japan, vant hun bronse. I 2014, på Rysslands mesterskap, fikk hun bare syvplass blant voksne idrettsutøvere, og blant juniorer - 4. I samme år tok hun 2. plass i den russiske cupfinalen

I 2014 og 2015 mottok Medvedev gullmedaljer ved mesterskapet i Barcelona og Tallinn. Junior Grand Prix fant sted her. Etter det ble Evgenia bronsemedalje ved Rysslands mesterskap - 2015. I samme år, flyttet inn i voksenkategorien, vant hun gull på Ondrej Nepela Memorial-konkurransen i Bratislava. Umiddelbart etter det falt et annet gull fra hennes voksenliga i Milwaukee til sin spargris.

Så kom en fantastisk suksess i Barcelona og en verdsatt seier på det russiske mesterskapet.

I februar 2016 fikk helten gull på Europamesterskapet. En måned senere, var det en seier på Grand Prix, så vel som den ettertraktede mestertitel på VM i Boston, som åpnet 23. mars 2016. Her satt Medvedev en ny verdensrekord i enkeltskøyter. Rekordresultatet for programmet var 223,86 totalt for det korte og tilfeldige programmet.

Til slutten av 2016 forbedret Eugenia hennes rekord tre ganger. Hun var også en premievinder av turneringer i Canada, Paris, Marseille, Russland. I begynnelsen av 2017 har den unge idrettsutøveren to ganger vært Europas mestre. I år la hun til verdensmesterens tittel på verdensmesterskapet i Finland. I april 2017 satte utøveren en ny verdensrekord. Det skjedde på verdensmesterskapet i Tokyo.

Olympiad 2018

En slik overflod av seire og utmerkelser tillot kunstig skating fans å tro at Yevgeny Medvedev vil bringe gull til Russland ved Vinter-OL i 2018. Skandalen rundt doping har redusert det russiske laget til et minimum. Kvinnenes lag av kunstskøytere besto av bare tre personer:

  • Evgenia Medvedeva;
  • Alina Zagitova;
  • Maria Sotskova.

Denne Olympiaden var den første i livet til en ung kunstskøyter. Som forventet snakket hun briljant. Jenta satte en ny verdensrekord i det korte programmet, som hun fikk 81.06 poeng. Sammen med seieren til Alina Zagitova i det frie programmet, tok dette resultatet laget sølv. Medvedev brøt øyeblikkelig sin rekord og mottok 81,61 poeng for et vilkårlig program. Hennes rekord ble umiddelbart slått av hennes lagkamerat Alina Zagitova. Jenta fikk 82,92 poeng. I alle fall ble de høyeste stedene på sokkelen tatt av representanter for det russiske laget: Zagitova med gull og Medvedev med sølv.

Evgenia Medvedev er selvsagt eier av et stort talent.Den raske utviklingen i sport tillater oss å håpe på en rekke viktige seire i fremtiden, både lokalt og internasjonalt.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her